De Pedicure

Over de pedicure & de pedicurepraktijk

Hallo, welkom op mijn site, mijn naam is Monique Kalb, Medisch Pedicure io in Papendrecht. Ik ben 57 jaar en ik heb 2 zoons van 28 en 30 en een dochter  van 21 jaar. 

Ik heb in september 2020 besloten om iets anders te gaan doen en me om te  scholen tot Pedicure. Per 01-01-2022 officieel van start gegaan. In mijn pedicure praktijk PediNique werk ik vanuit huis. Ook werk ik als ambulant pedicure, dus als u niet in staat bent om naar mij te komen kom ik graag naar u toe. 

Bij PediNique kan iedereen terecht voor kwaliteit voor een redelijke prijs, persoonlijke aandacht en professioneel advies. Hier word de tijd voor u genomen en komt u tot rust in de sfeervolle praktijk, die ingericht is naar alle eisen wat betreft  hygiëne en veiligheid.

Verder heb ik nog meer certificaten behaald voor de cosmetische voet, harsen en schimmeldiagnostiek en ben ik nog steeds bezig met cursussen en webinars. In november 2022 begonnen met de Medisch Pedicure Opleiding. 

Ik hoop u snel te ontmoeten, daarvoor kunt u een afspraak maken. Ik ontvang u graag in mijn Praktijk of ik kom bij u thuis.

 

Liefs,

Monique